CD&mp3


Música ElGrupo Prensa Novedades Galería BSO/Cine Tienda Contacto Enlaces


CD&mp3

 


Colaboradores

Banda Inaudita compon una música popular i refinada, amb un estil original i modern. Actuen como a trio (clarinets/violí/guitarra) acompanyats de bandúrria, contrabaix, percussions i jocs fonètics, en un repertori d´idees inaudites, refrescants i càlides. El grup ofereix una música rítmica i visual, de gustos mediterranis, llatins, flamencs...
Des de l'estiu de 2001 ha realitzat més de cent concerts en llocs com el Circulo de Bellas Artes i Sala Galileo Galilei a Madrid, Barcelona, València, Avila, Concerts de Radio 3 a TVE2, Festival de las Tres Culturas i Auditori Ceutí a Múrcia, Semana de Cine de Medina del Campo, Semana de Cine de Carabanchel, gires per la Red de Teatres de Castilla la Mancha i Comunidad de Madrid, i Mercat de la Musica de Vic, entre altres. També han donat nombrosos concerts didàctics a Centres Culturals i Instituts amb el seu repertòri de la Música en el Cine. També ha composat i produ•t les bandes sonores del llargmetratge El Furgón de B.Rabal i del curtmetratge Onan de P. Tébar i A. López i colálaborat també amb el grup Bambalúa Teatro, interpretant la música del conte de Maria Teresa León El ladrón de Islas. El seu primer disc es va presentar a l'Octubre de 2002 a la SGAE de Madrid i ha estat mol ben rebut per la crítica i premiat a nivell estatal per la cadena FNAC a la seva campanya d'Autoproduïts. DOS es altra producció del grup Banda Inaudita per mitjà del seu segell discogràfic propi: Vela Records.

Banda Inaudita Dos
Un nou repertori de composicions pròpies, inaudites i sorprenents. La bona acollida que ens ha dispensat el públic i la cr’tica als més d'un centenar de concerts realitzats presentant el nostre primer disc, ens anima a oferir noves composicions, amb el nostre elaborat estil instrumental, i per a tots els aficionats a la música en general. Dos anys després, a BANDA INAUDITA DOS presentem els temes del nostre segon disc, que han estat gravats després d'un exigent treball previ de composició, assajos i interpretació en directe i havent desenvolupat la forma de relació amb el públic que busquem: molt directa, càlida i desimbolta. La nostra música té melodies i timbres molt personals que mesclen clàssic i popular amb un accentuat sentit cinematogràfic, el que ens ha portat a participar en projectes de cinema, teatre i televisió. Amb un sabor alegre i evocador, trobem influències del flamenc, del jazz i del clássic, sense oblidar la nostra arrel mediterrània, produint una mescla innovadora entre el que és espontani i el que és refinat. Partint de la formació en trio (clarinet, clarinet baix i guitarra o violí), entenem Banda Inaudita com punt de trobada amb altres artistes amb esplèndides colálaboracions que omplen el disc de detalls inaudits. Paralálelament, seguim enriquint el nostre repertori didàctic La Música en el Cine amb més de trenta versions de Bandes Sonores famoses, dirigit a tot tipus de públic.